Etusivu   Yritys   Fysioterapia   Osteopatia   Henkilökunta   Hinnat   Ajanvaraus   Yhteystiedot  

Hinnasto

Fysioterapia 60,-

Osteopatia 65,-

Hinnat ovat kertahintoja, eivätkä riipu hoitoon kuluneesta ajasta.
Hinnat sisältävät alv:n 24%.
Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit.Ohjeita vastaanotolle tullessasi:

Saapuessasi pyyhi tassut ja jätä omat kengät eteiseen ja siirry odotustilaan odottamaan. Hoitaja tulee hakemaan sieltä.

Huomioi odotustilassa mahdollisesti oleskelevat muut koirakot ja anna heille tarvittaessa tilaa. Odotustila on reilun kokoinen ja aroille ja reaktiivisille koirille on oma nurkka sermin takana, jossa voi odottaa rauhassa.

Eteisessä on asiakas-wc. Otathan koirasi mukaan, älä jätä sitä yksin odottamaan eteiseen tai odotushuoneeseen.

Pidä koirasi aina kytkettynä eteis- ja odotustiloissa! Tiloissa saattaa olla useita koiria samanaikaisesti. Vaikka oma koirasi olisikin ystävällinen, ei muut koirat välttämättä syystä tai toisesta ole. Näin vältymme ikäviltä yhteentörmäyksiltä.

Kiitos huomaavaisuudesta!Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Onko vastaanotolla portaita? - Vastaanotto sijaitsee katutasossa. Sisäänkäyntiä ennen on kaksi pientä porrasta, jotka pääsee kiertämään pienen rampin tai nurmikon kautta.

Pääseekö vastaanotolle lastenvaunujen kanssa? - Pääsee, vaunut voi jättää eteistilaan hoidon ajaksi.

Onko vastaanoton lähellä parkkipaikkoja? - Lähistöllä on useita maksuttomia parkkipaikkoja, muista parkkikiekko! Parkkipaikkojen sijainnit löydät täältä.

Käykö maksaminen kortilla? - Maksuvälineenä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Käteisellä maksaessa toivomme tasarahaa.

Korvaako vakuutus koiran fysioterapiaa tai osteopatiaa? - Yleensä ei. Joillakin vakuutusyhtiöillä saattaa joihinkin laajoihin vakuutuksiin kuulua fysioterapian korvaaminen tiettyjen tuki- ja liikuntaelimistön operaatioiden jälkeen. Tarkista asia omasta vakuutusyhtiöstäsi.