Etusivu   Yritys   Fysioterapia   Osteopatia   Henkilökunta   Hinnat   Ajanvaraus   Yhteystiedot  Nina Karimeri / Fysioterapeutti (AMK), eläinfysioterapiaan erikoistunut

Olen 33-vuotias, ammatiltani eläinfysioterapeutti. Työni koirien parissa alkoi vuonna 2010, jolloin valmistuin eläinhierojaksi. Heti koirahierojaopintojen jälkeen jatkoin opiskelua fysioterapian parissa. Valmistuin fysioterapeutiksi 2015 ja erikoistuin sen jälkeen eläinfysioterapiaan ja nykyään hoidan pääasiallisesti koiria. Keho on kokonaisuus, jonka hoitamisessa ei voida keskittyä vain oireen sammuttamiseen. On kyettävä näkemään kokonaiskuva ja pyrittävä löytämään ongelmien aiheuttaja.

Kiinnitän erityisesti huomiota koiran tasapainoiseen kehoon ja liikkumiseen. Ongelmien ratkaiseminen ajoissa ehkäisee usein suurempien vaivojen ja kiputilojen syntyä. Manuaalisen terapian avulla pyrin rentouttamaan ja tasapainottamaan eläintä niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Terapeuttiset harjoitteet, eli pienet yksilöllisesti suunnitellut jumppaliikkeet, ovat tärkeä osa fysioterapiaa. Niiden avulla parannetaan kehon fyysistä tasapainoa ja pyritään näin estämään kiputilojen palaaminen. Vapaa-aikani kuluu pitkälti eläinten parissa. Kotona jaloissa pyörii kaksi italianvinttikoiraa ja aikaa kuluu reippaasti myös hevostalleilla.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki koirat ikään katsomatta. Hoidan lempeästi ja eläimen ehdoilla myös arat yksilöt.

Ninan ajanvaraus numerosta 045-3592809 tai nina(a)hauslife.fi tai nettiajanvarauksesta.
Ninalla on vastaanottoaikoja myös Omaeläinklinikka Remediumissa Friisilässä, jossa on mahdollisuus myös vesiterapiaan. Remediumin ajanvaraukseen pääset tästä. Remediumin käynnit veloitetaan Remediumin voimassaolevan hinnaston mukaan.Jenny Hiekko / Osteopaatti D.O.

Olen 37-vuotias koirien hyvinvointiin ja osteopatiaan hurahtanut perheenäiti Lauttasaaresta. Miellän kehon mielenkiintoiseksi ja hienoksi kokonaisuudeksi, josta aina oppii uutta. Hoidan koirasi pehmeästi, osteopatia sopii kaikille ja melkeinpä kaikkiin vaivoihin!

Osteopatialla voidaan hoitaa monia vaivoja ja tiloja. Lihaskireydet, selkärangan vaivat, välilevynpullistumat ja hermopinteet, eturauhasvaivat, stressi, trauman ja leikkausten jälkeiset tilat sekä esim. narttua ennen ja jälkeen pentujen. Vasta-aiheita ei ole ja hoidan kaiken rotuisia sekä ikäisiä koiria.

Taustani alkoi matkailun parista, mutta hyvinvointi vei mennessään ja olen nyt koulutettu hieroja, koirahieroja ja erikoistunut klassikseksi osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksessa. Hoidan myös ihmisiä, kysy lisää jos myös itse haluat hoitoa!

Vapaa-aikana ulkoilen luonnossa ja harrastan aktiivisesti noutajien metsästyskokeita labbikseni kanssa. Toimin myös noutajien metsästyslajien kouluttajana ja aktiivina noutajayhdistyksessä uudellamaalla. Ihana iloinen tyttäreni on melkoinen iita ja täyttää päiväni tehokkaasti touhuillaan.

Jennyn ajanvaraus numerosta 044-9876221 tai tervekoira(a)gmail.com tai nettiajanvarauksesta.