Etusivu   Yritys   Eläinfysioterapia   Henkilökunta   Hinnat   Ajanvaraus   Sijainti  
Olen äitiyslomalla!
Hau's Lifen Matinkylän toimipiste sulkeutuu äitiysloman ajaksi.
Poissa ollessani asiakkaitani hoitaa Petra Niemenpalo, joka toimii Omaeläinklinikka Remediumissa sekä omalla vastaanotollaan Tapiolassa.
Yhteystiedot ja ajanvaraus: www.fysiopetra.fi. tai Remedium
Jos haluat tiedon paluustani äitiyslomalta takaisin töihin, niin ilmoita yhteystietosi minulle sähköpostitse tai tekstiviestillä.


Yhteystiedot:

Nina Karimeri / eläinfysioterapia
Puhelin: 045-3592809
Sähköposti: elainfysioterapia.hauslife(a)gmail.com

Vastaanotto on maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin Omaeläinklinikka Remediumissa, ajanvaraukseen pääset tästä
Huom! Remediumin käynnit veloitetaan Remediumin voimassaolevan hinnaston mukaan.


Nettiajanvaraus

Valitse listasta haluamasi palvelu. Jos varaat ajan kahdelle koiralle samalle käynnille, niin valitse listasta "eläinfysioterapia x 2". Jos haluat varata ajan kolmelle tai useammalle koiralle samalle käynnille, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Merkitse aikaa varatessasi "lisätietoja" -kohtaan koiran nimi, rotu, ikä ja mahdollinen vaiva. Jos kyseessä ei ole ensikäynti vastaanotollamme, riittää lisätietoihin pelkkä koiran nimi. Otathan vastaanotolle tullessasi mukaan mahdolliset eläinlääkäriltä saadut lausunnot, toimenpidekertomukset ja ohjeet.

Huom! Jos käytät koirallasi kesäaikana punkinestoliuoksia, odotathan muutaman päivän liuoksen laiton jälkeen ennen kun tuot koirasi käsittelyyn. Näin aine ehtii imeytyä kunnolla, eikä joudu hoitajan käsiin.